Att förbereda en begravning

Hör du till dem som själv skulle vilja kontrollera det mesta runt begravningen, via nätet eller telefon? Vill du samtidigt ha den trygghet och de möjligheter att skräddarsy begravningen, som du får hos en riktig begravningsbyrå? Då är vår tjänst Boka Online den hjälp du behöver för att få det bästa från två världar - enkelheten att sköta allt helt tidsenligt online och tillgång till personlig hjälp av en Auktoriserad Begravningsbyrå.

Planera begravningen hemma i lugn och ro.

Med Boka Online kan du själv utforma begravningen. Du sköter allt via Internet och telefon samtidigt som du kan välja att få personlig service från oss på Kungsbacka Begravningsbyrå när du vill och behöver det.

Vill du rådgöra med släktingar och vänner kan alla delta i planeringen via sina datorer, var de än befinner sig i världen och ni kan tillsammans gå igenom priser, tider och hur begravningen ska gå till.

Börja planera begravningen

När du är klar med planeringen får du auktoriserad hjälp.

När planeringen är klar är det dags att förbereda begravningen utifrån dina önskemål. Här får du hjälp av yrkeskunnigt personal hos oss på Kungsbacka Begravningsbyrå som tar hand om det praktiska, före under och efter begravningen.

Till skillnad från renodlade nätbaserade byråer får du hos en Auktoriserad Begravningsbyrå hjälp av personal som har åratals erfarenhet av hur en begravning går till.