Jobba hos oss

Jurist sökes till Kungsbacka Begravningsbyrå

Kungsbacka Begravningsbyrås juridiska avdelning med inriktning på familjerätt ligger centralt belägen mitt i Kungsbacka. Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull med ett stort intresse för familjerätt.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av upprättande av bouppteckningar och arvsskiften men även arbete med testamenten, framtidsfullmakter och gåvobrev. 

Vi jobbar professionellt, effektivt och förmedlar våra juridiska kunskaper på ett lättförståeligt sätt.

Vi söker Dig 

Vi söker dig som har en juristutexamen, gärna med några års erfarenhet inom familjerätt men även du som är nyexaminerad. Vi ser gärna att du är social, engagerad, ordningsam, ansvarsfull och ödmjuk inför känsliga situationer i din yrkesroll. 

Utöver god datavana är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Lika självklart ser vi att du arbetar självständigt som i grupp och att du har lätt att hantera administration.  

Vi erbjuder Dig

Anställning hos Kungsbacka Begravningsbyrå som 2018 fick utmärkelsen ”Årets Byrå” av Sveriges auktoriserade begravningsbyråer erbjuder dig en härlig arbetsgrupp där juridik och begravningar finns under ett och samma tak. Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans i vårt vackra hus precis i anslutning till Kungsbacka Station.

Du erbjuds en omväxlande och givande tjänst med fast lön.

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Ansökan 

Ansökningar mailas till info@kbabb.se Intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor kontaktar du David Lundström på tel. 0300-93 90 11. Varmt välkommen med din ansökan!